Invigning av pulverlackeringsverkstaden

I april samma år meddelade vi att förändringar kommer för Nerli Gruppen. För en tid sedan fanns en idé om att utöka vår maskinpark. Det har nu blivit verklighet.

Vi presenterar vår nya pulverlackeringsanläggning

Som tillverkare av solskyddssystem strävar vi efter att ge våra kunder bästa möjliga kvalitet, ledtid och design för att passa deras behov. Det är därför våra konstruktionselement finns tillgängliga i alla RAL/NCS-färger. Varje beställning behandlas individuellt med exceptionell omsorg. Pulverlackering ger inte bara den önskade färgeffekten, utan ökar också korrosionsskyddet avsevärt.

För att säkerställa kvaliteten i hela produktionsprocessen bestämde vi oss för att bygga upp en egen modern, halvautomatisk pulverlackeringsanläggning. Mer än ett års uppbyggnads- och efterbehandlingsarbete, många kvadratmeter, utmärkt maskinprestanda och fantastiska branschfolk. Anläggningen ligger i den ekonomiska zonen Skarbimierz och kommer att sysselsätta 20 personer som arbetar i tvåskift.

Ekologiska lösningar

Vår lackeringsanläggning är baserad på den kemiska ytbehandlingstekniken Oxsilan, från det tyska välkända företaget Chemetall. Tekniken ger hög korrosionsbeständighet, men är också miljövänlig. Hela målningsfasen sker i en sluten cykel, vilket innebär att det produktionsavfall som uppstår neutraliseras innan det släpps ut i avloppssystemet. Solcellspaneler har placerats på taket.

Anläggningen är uppdelad i tre områden: höglagret, profilbearbetning och -beredning samt pulverlackeringsanläggningen. De förberedda profilerna hängs upp på speciella krokar och transporteras sedan till en tunnel där de tvättas, avfettas, etsas och beläggs med Oxsilan konverteringslack. Delarna, som torkats och förberetts för målning, går in i målningsbåset. Här målar operatören komponenterna med polyesterpulverfärg. I det sista steget värms de upp i en 160-200 °C varm ugn så att färgen polymeriseras.

Både i början och under processen utförs mekaniska tester för att kontrollera och bekräfta lackens kvalitet. I målningsprocessen använder vi färger av högsta kvalitet från välrenommerade tillverkare. Hela processen avslutas med en detaljerad kvalitetskontroll i enlighet med kvalitetsstandarden qualicoat.

Vår mångåriga erfarenhet och vår personal gör att vi kan erbjuda våra kunder högkvalitativa solskyddslösning.

Vi utvecklar och investerar ständigt i teknik som säkerställer våra produkters hållbarhet och funktionalitet, och öppnandet av pulverlackeringsanläggningen har stärkt vår övertygelse om att vi kan se framtiden an med optimism.

Dela med sig:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Logowanie

Nigdy wcześniej nie było tak niskiej ceny!